• Dodacia lehota

    2-4 pracovné dni

  • Doručenie zdarma

    Viac ako 150 €

  • Skladom

    Všetky produkty na sklade

  • Záruka vrátenia tovaru

    180 pracovných dní

Vtipné: Wolff sa už uchádza o Verstappena...

Vtipné: Wolff sa už uchádza o Verstappena...

Krisztián Márk Tóth |

Svet sa od posledného kola majstrovstiev sveta 2021 veľmi zmenil. Obvinenia, výkriky z podvádzania, hrozby žalobami a teraz červený koberec a dvorenie Maxovi Verstappenovi.

Ale pohoršenie sa začalo dávno predtým, haváriou na Silverstone, ktorú si všetci pamätajú, a Verstappenovým odpadlíckym G. Zatiaľ čo Wolffovci s chuťou oslavovali svoje víťazstvo. A potom večne lojálny Lewis Hamilton odhodil Mercedes ako zdravý človek odhodí morovú paličku a všetko sa zmenilo.

"Stojíme pred veľkou príležitosťou. Pred niekoľkými mesiacmi by bolo absolútne neuveriteľné, že by takáto možnosť vôbec prichádzala do úvahy... Teraz však hľadáme Lewisovho nástupcu a sústredíme sa na veľmi malý počet jazdcov a medzi nimi je aj niekto, o koho mimoriadne stojíme. Max Verstappen, o ktorom vieme, že svoje rozhodnutie nebude uponáhľať. Čo sa stalo, stalo sa, strávilo sa a uzavrelo sa. Vždy sme sa navzájom rešpektovali, máme podobné hodnoty a vnímanie. A pri pohľade späť na zlovestný rok 2021 môžem povedať, že aj ja som urobil chyby. Veľa vecí som mal riešiť inak, a to nielen v poslednom kole poslednej súťaže, ale už dávno predtým. Max, Jos a ja sme si to však odvtedy vydiskutovali a vyriešili medzi sebou," zamyslel sa Toto Wolff. Tento príbeh trochu zaváňa slnečnicovými semienkami...