• Dodacia lehota

    2-4 pracovné dni

  • Doručenie zdarma

    Viac ako 150 €

  • Skladom

    Všetky produkty na sklade

  • Záruka vrátenia tovaru

    180 pracovných dní

Wolff: "Musíme mať raz konkurenciu"

Wolff: "Musíme mať raz konkurenciu"

Krisztián Márk Tóth |

Toto Wolff urobil šokujúce vyhlásenie. Šéf tímu Mercedes prvýkrát otvorene prehovoril o tom, koho chce podpísať ako náhradu za Lewisa Hamiltona, ktorý na konci roka odchádza.

Wolff nadhodil štyri mená, z ktorých žiadne nie je skutočným prekvapením, ale skôr otvorenosť, s akou sa na jedno z nich zameriava:

Máme niekoľko veľmi zaujímavých možností! Je tu Kimi Antonelli, Carlos Sainz, Fernando Alonso a samozrejme Max Verstappen, ktorého chceme viac ako kohokoľvek iného. Je to spolupráca, ktorá sa raz musí uskutočniť! Je len otázkou kedy... Ale nedá sa poprieť: je to náš kandidát číslo jeden popri Georgeovi Russellovi! Nechcem však odpisovať ostatných. Sústredíme sa tu hlavne na to, aby sme boli špičkovým tímom a dokázali dodať naozaj konkurencieschopné auto, ktoré môže týchto jazdcov osloviť. Ide skôr o vytvorenie efektívneho tímu, ktorý je zlatou strednou cestou na ceste späť k úspechu, ale samozrejme, ako manažér tímu chcete vždy najlepšiu dvojicu jazdcov v poli," povedal Wolff, ktorý tak vlastne nechtiac vyriešil debatu "kto je lepší, Lewis Hamilton alebo Max Verstappen"...